Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’da fabrikalar üretime ara verecek mi?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’da fabrikalar üretime ara verecek mi?

Ekonomi

koronavirüsün ortaya çıkması ekonomiyi de durdurdu. koronavirüse dolayısıyla gözler Şanlıurfa’da yüzlerce işçinin çalıştığı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalara çevrildi.

 Çin’in Vuhan bölgesinde ortaya çıktıktan sonra binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüse karşı Türkiye’de de tedbirler arttırılıyor. Bu kapsamda çalışmalar sürerken, gözler Şanlıurfa’da yüzlerce işçinin çalıştığı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalara çevrildi.


Çin’de ortaya çıktıktan sonra binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüse karşı Türkiye’de de tedbirler arttırılıyor. Bu kapsamda çalışmalar kent genelinde sürdürülüyor.

Ancak gözler yüzlerce işçinin çalıştığı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalara çevrildi. Corona virüs salgınından sonra Flo Ayakkabı Fabrikası ve Aközbekler Tekstil Fabrikası üretimi durdurma kararı almıştı.

Şimdi gözler ise diğer fabrikalara çevrildi.(RHA AJANS)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.