Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Fıstığını Vali Güvenç ele aldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Fıstığını Vali Güvenç ele aldı

Ekonomi

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Şanlıurfa’nın Birecik İlçesini ziyaret etti. Burada bulunan fıstık kavlatma tesislerini gezen Vali Güvenç, tesis sahipleri ve çalışanlarıyla bir süre sohbet etti.

Birecik Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Güvenç, atandıktan sonra yeni görevine başlayan İlçe Kaymakamı Sinan Niyazi’ye yeni görevinin hayırlı olmasını dileğinde bulundu. Daha sonra kaymakamlıkta çalışan personelle sohbet eden Vali Güvenç’in bir sonraki durağı Birecik fıstık hali oldu.

Birecik fıstık halini ziyaret eden Vali Celalettin Güvenç, İlçe çıkışında yer alan Fıstık pazarında yeni mahsul edilen fıstıkların oranlarıyla ilgili Birecik Fıstık Komisyon Başkanı Aziz Karayılan’dan bilgi aldı. Burada bulunan fıstık kavlatma tesislerini gezen Vali Güvenç, tesis sahipleri ve çalışanlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Öte yandan Birecik İlçesinde incelemelerde bulunan Vali Güvenç, dün hayatını kaybeden Birecik Belediye Başkanı Avk. Faruk Pınarbaşı’nın hayatını kaybeden babası 90 yaşındaki Enver Pınarbaşı’ın cenaze namazına katıldı ve daha sonra Pınarbaşı ailesine taziyelerini de bildirdi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.