Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Fırınların Bacası Denetlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Fırınların Bacası Denetlendi

Ekonomi

Şanlıurfa'da yaygın olan pide ve lahmacun fırınlarında yakılan meşe odununda dolayı çevreye verdiği rahatsızlık ve hava kirliliğini denetleyen belediye, kurallara uymayan işletme sahiplerine cezai işlem başlattı.

Şanlıurfa'nın merkez ilçelerinden Haliliye ilçe Belediyesi zabıta ekipleri, merkez mahallelerde pide fırınlarında hijyen ve baca denetimleri yaptı. Hem hava kirliliğinin oluşumunu engellemek hem de vatandaşların sağlıklı gıdalar tüketmesini amaçlayan zabıta ekipleri, pide fırınlarda hijyen, ruhsat gramaj ve baca denetimi yaptı.

Yapılan denetimler kasamında ekipler, baca tertibatı yeterli olmayan ve kurallara uymayan iş yerlerine yönelik tutanak tutarak, cezai işlem uygulanmasını başalattı. sağlıklı koşullarda ekmek üretimi yapmayan bazı işyerleri ise mühürlendi. Mühürleme işlemi, zabıta ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde yapıldı.

Konuyla ilgili olarak ilçe belediyesinden yapılan açıklamada; zabıta ekipleri, ilçede sorumluluk sahalarında olan tüm bölgelerde denetimlerin devam edeceği açıklandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.