Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa City'de 4X4'lük Kampanya
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa City'de 4X4'lük Kampanya

Ekonomi

Urfa City AVM, Müşterilerini Hediye Yağmuruna Tutuyor

ŞANLI Urfa’nın İlk Alış Veriş ve Yaşam Merkezi Olarak Halkına Hep İlkleri Sunmayı Kendine İLKE edinen URFACİTY AVM Hiçbir zaman kendisinden desteğini eksik etmeyen müşterilerine görülmemiş bir ilk daha yaşatmakta ve 3 aylık bir aradan sonra “50 TL ye HAYALLERİNİZİ SATIN ALIN” Sloganıyla birbirinden eşsiz hediyelerin yer aldığı yılın ilk Kampanyasını başlattı.

 

Konu Hakkında Açıklama Yapan TORU Şirketler GRUBU Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Ali BİLGİN şunları söyledi;

 

* URFACİTY AVM olarak bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve bizi yalnız bırakmayan halkımıza hep daha iyiyi sunmayı kendimize ilke edindik ve bu bağlamda 3 Ay aradan sonra yeni bir araç kampanyası başlatarak bizi tercih eden müşterilerimizi yapmış oldukları Alış Veriş karşılığında verilecek olan çeşitli ödüllerle TAÇLANDIRMAYI hedefledik dedi.

 

Kampanya katılım koşullarını da sözlerine ekleyen Sayın BİLGİN kısaca şunları söyledi.

 

 

 

* 15.OCAK ve 15 NİSAN tarihleri arasında Gün içerisinde AVM de yapacağınız toplamda 50TL ve üzeri alış verişlerinizde alacağınız fiş veya faturanızı URFACİTY KART larıyla birlikte Bankoya getirip işletmeleri kampanyaya katılmaları için yeterli olacaktır. Kampanya Sonunda Çekilişle Belirlenecek olan Talihlileri 1 Adet NISSAN QASHQAİ 4Adet SAMSUNG LED TV 4Adet SAMSUNG TABLET 4Adet SAMSUNG Galaxy S3 Cep telefonu beklemektedir. 22 Nisan da AVM de yapılacak olan çekiliş saat 20:00 da KANALURFA TV ekranlarından da CANLI olarak yayınlanacak. Bizi Tercih eden ve kampanyaya katılan değerli halkımıza şimdiden Bol Şans ve Teşekkürlerimi İletiyorum.

 

Diye sözlerini tamamladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.