Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
'Uluslararası Mezopotamya Tarım Kongresi' yarın başlıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

'Uluslararası Mezopotamya Tarım Kongresi' yarın başlıyor

Ekonomi

GAP Uluslararası Araştırma ve Eğitim Merkezi tarafından organize edilecek 'Uluslararası Mezopotamya Tarım Kongresi' yarın Bakan Mehdi Eker'in katılımıyla Diyarbakır'da başlayacak.

 GAP Uluslararası Araştırma ve Eğitim Merkezi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti himayesinde organize edilecek Uluslararası Mezopotamya Tarım Kongresi (IMAC) yarın başlıyor.

Kongre 22-25 Eylül tarihlerinde Diyarbakır Hilton Garden Inn Hotel’de düzenlenecek. Kısa adı IMAC olan ‘Uluslararası Mezopotamya Tarım Kongresi’ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de katılımıyla başlayacak.

Kongreye herkesi davet eden kongre direktörü Şevket Tekin, organize edilecek kongrenin amacının tarım sektörünün tüm boyutlarını değerlendirmek olduğunu söyledi.

Kongreye başta Türkiye’den olmak üzere, Rusya, Romanya, KKTC, Irak, İran, Ürdün, ABD ve Azerbaycan’dan bilim adamları, akademisyen ve araştırmacılar katılacak.

Kongrenin temel tema ve konularının ise bitkisel üretim, tarım teknolojisi ve hayvansal üretim üzerine olacağı bildirildi. (M.Zeki Aygur-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.