Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TÜMSİAD'dan Maliyecilere ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TÜMSİAD'dan Maliyecilere ziyaret

Ekonomi

TÜMSİAD Başkanı M.Sadık Sade ve yönetim kurulu üyeleri, vergi haftası kapsamında Gelir idairesi başkanı Cuma Sağlam ve Defterdar İsmail Çelik’i ziyeret ettiler.

TÜMSİAD Başkanı M.Sadık Sade ve yönetim kurulu üyeleri Emin Coşkun, Mehmet Ayneli ve Murat Kara'dan oluşan heyet vergi haftası kapsamında vergi dairesi başkanı Cuma Sağlam ve Defterdar İsmail Çelik’i ziyeret ettiler.

Şanlıurfa'nın ticari yönden daha fazla gelişmesi ve kalkınması için öncelikle kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması gerekliliğine vurgu yapan Şanlıurfa vergi dairesi başkanı Cuma Sağlam ülkesini seven herkesin vergilerini zamanında ve tam olarak ödemesinin vatandaşlık görevi olduğunun belirtti. 

Toplanan vergilerin ülkemizin kalkınma ve gelişmesi için harcandığını bu vergilerle ülkemizin her türlü ihtiyacının karşılandığını belirterek ziyaretlerinden dolayı TÜMSİAD heyetine memnuniyetini iletti. Karşılıklı görüş alışverişinden sonra vergidairesi başkanının yanından ayrılan TÜMSİAD heyeti Şanlıurfa Defderdar'ı İsmail ÇELİK'e vergi haftası dolayısıyla ziyarette ettiler. 

Defterdar İsmail Çelik yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini bildirirken, TÜMSİAD gibi STK'ların topluma vergi bilincini yaydıkları ve bu konuda kendilerine yardımcı oldukları için desteklerinin devam etmesini istedi.
Yapılan ziyaret Şanlıurfanın daha fazla ekonomik kalkınması , gelişmesi ve dolayısla vergi toplama açısından Türkiye'nin önde gelen illeri arasına girmek için ne gibi tedbirler ve çalışmalar yapılacağını iştişare edilmesi ile sona erdi . Ziyaretlerinden dolayı defderdar İsmail ÇELİK, TÜMSİAD heyetine teşekkürlerini iletti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.