Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HEP BİRLİKTE YATIRIMCILARI ŞANLIURFA'YA ÇAĞIRDILAR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HEP BİRLİKTE YATIRIMCILARI ŞANLIURFA'YA ÇAĞIRDILAR

Ekonomi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen istişare ve sinerji toplantısına katıldı.


Şanlıurfa'daki gelişim gösteren iş dünyasına katkı sunabilme adına periyodik olarak iş adamlarıyla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen istişare ve sinerji toplantısına katıldı.

Toplantıda verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak iş dünyasının sıkıntılarını çözmek ve önünü açmak adına üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Çiftçi, kentin ekonomisine yön veren iş adamlarıyla bir araya gelmenin önemine değinerek, iş birliği içerisinde çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti.

Son dönemlerde Türkiye'nin zorlu bir dönemden geçtiğini belirten TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade ise, "Birlik ve beraberlik içersinde omuz omuza hareket ederek yatırımcıları huzur kenti olan Şanlıurfa'mıza davet ediyoruz "dedi.

MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına da katılan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa ekonomisinin birlik ve beraberlik içerisinde üst noktalara taşıyacaklarının altını çizdi.

Şanlıurfa'ya yatırımcıların gelmesi için her türlü alt yapı olanağını sunmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Çiftçi, Şanlıurfa ekonomisinin de her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkat çekti.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Çalışkan ise, istişare toplantısına katılım gösteren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.