Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TSO personel alımı yapacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TSO personel alımı yapacak

Ekonomi

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO) "Bilgi İletişim Teknolojileri Altyapısı İyileştirme Projesi" kapsamında bir personel istihdam edileceğini bildirildi.

Bingöl TSO tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı “Güçlü Altyapı Güçlü Ekonomi” Mali destek programı kapsamında kabul edilen “Bingöl TSO Bilgi İletişim Teknolojileri Altyapısı İyileştirme Projesi” kapsamında çalıştırılmak üzere odaya bir personel alınacağını duyurdu.

Personel alımıyla ilgili yapılan açıklamada, başvuruda bulunacak bireylerin 35 yaş sınırını geçmemiş olması, erkek adaylar için askerlik sorunu olmaması, kamu veya özel sektörde en az 3 yıl çalışmış ve iş tecrübesi olması gerektiği belirtildi.

Başvuruda bulunacakların üniversitelerin lisans veya ön lisans eğitimi almış ve bilgisayar, bilgisayar teknolojileri, bilgisayar mühendisliği, iletişim, elektrik-elektronik, yazılım (mühendisliği) ve benzer alanlardaki fakülte veya yüksekokul ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi veya yurtdışındaki öğrenim kurumlarından birinden mezun olması gerektiği ifade edildi. Nihat Kanat-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.