Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TRT'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizi düşürmemiz lazım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TRT'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizi düşürmemiz lazım

Ekonomi

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüştüğünü dile getiren Erdoğan, faizlerin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

TRT-1 ve TRT Haber ortak yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen canlı yayında Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Özel Yayını’nda gazeteciler Hasan Öztürk, Merve Şebnem Oruç, Zafer Şahin, Betül Soysal Bozdoğan ve Cengizhan Cevahiroğlu’nun sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan; koronavirüsle mücadele ve normalleşme takvimi, yeni anayasa çalışmaları ve sistem tartışmaları, ABD ile ilişkiler, NATO Zirvesi, petrol ve doğal gaz arama çalışmaları, Doğu Akdeniz’deki gelişmeler ve Mısır ile normalleşme süreci, terörle mücadele, ekonomideki gelişmeler ve Kanal İstanbul Projesi başta olmak üzere gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekonominin can damarı olan faiz ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bu konuda yine aynı iddianın peşindeyim. Bugün Merkez Bankası Başkanı ile görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Faiz yükünü biz yatırımların üzerinden kaldırırsak, maliyetlerin üzerinden kaldırırsak, ondan sonra maliyet enflasyonunu tekikleyen faiz olduğu için rahatlama dönemine inşallah girmiş olacağız." dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.