Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TOKİ Şanlıurfa'da açık artırma ile arsa satacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TOKİ Şanlıurfa'da açık artırma ile arsa satacak

Ekonomi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 3 ilde 49 arsayı açık artırma yöntemiyle satacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Kocaeli ve Şanlıurfa'daki 49 arsayı açık artırmayla satışa sundu.


Yüzde 15 ve 25 peşinat 60 ay vade
Alıcılar, arsalara yüzde 15, 25 peşinat ve 60 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca arsalar KDV'den muaf şekilde satılacak. Şanlıurfa'da dört arsa satışa sunuldu, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde konut ve ticaret alanı niteliğindeki arsalara alıcılar 25 peşinat ve 60 ay vade ile sahip olabilecek. Şanlıurfa'daki arsaların bedelleri ise 6 milyon 548 bin 400 TL'den başlıyor.

Açık artırma, 8 Şubat Salı günü saat 10.30'da TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

Arsalara KDV muafiyeti

Alıcılar, arsalara yüzde 15 ve 25 peşinat, 60 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca arsalar KDV'den muaf şekilde satılacak.

Şanlıurfa'da 4 arsa satışa sunuldu. Bedeli 6 milyon 548 bin 400 liradan başlayan, Viranşehir ilçesinde konut ve ticaret alanı niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat ve 60 ay vade ile sahip olabilecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.