Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TOKİ İçin Başvurular 35 Bin Oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TOKİ İçin Başvurular 35 Bin Oldu

Ekonomi

Şanlıurfa’da, Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri ile TOKİ tarafından kentte yapılması planlanan konutların ön talep formunu dolduranların sayısı 35 bin oldu.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa'da yapılması planlanan Toplu Konut projesi için talep formları toplanmaya başlandı.



Geçen hafta başlayan ve 20 Temmuz'da sona erecek proje için başvuruda bulunmak isteyenler, Ticaret ve Sanayi Odası önünde uzun kuyruk oluşturdu.

TOKİ konutları için başvuruların 20 Temmuz'a kadar süreceği bildirildi. 2+1 ve 3+1 olarak yapılması planlanan, 75 ile 125 bin lira arasında olması planlanan konutlar için başvuru sayısının 35 bin olduğu yarın bitecek başvurularda sayının 40 bine ulaşabileceği belirtildi.
Kanalurfa


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.