Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Mehmet Kaya, Şanlıurfalılara teşekkürü etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Mehmet Kaya, Şanlıurfalılara teşekkürü etti

Ekonomi

Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Kaya Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içindeki bir kısım hain grubun darbe girişimine karşı dik duran Şanlıurfa halkına, teşekkür mesajı yayınladı.

Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Kaya teşekkür mesajında: "Devletimizin varlığına ve anayasal düzenimize karşı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grup hain tarafından başlatılan darbe girişimine karşı, en güzel cevabı veren şanlı madalyanın yiğitleri Şanlıurfalı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

Darbeye karşı ilk andan itibaren tüm gece boyunca dimdik ayakta duran, devletin birlik ve bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan aziz Şanlıurfa, tarihi bir duruş sergilemiştir.

İhanet şebekeleri tarafından tertiplenen ve ülkemizin birliğini, demokrasimizi hedef alan bu hain girişim, hak ettiği cevabı en etkili şekilde almıştır.

Darbe girişimi karşısında onurlu bir duruş sergileyerek, demokrasiden yana tavrını koyan ve meydanları bir an olsun boş birakmayan vatansever Şanlıurfa halkına şükranlarımı sunarım Allah hepsinden razı olsun" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.