Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tarımda üretici fiyatları arttı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tarımda üretici fiyatları arttı

Ekonomi

Tarım üretici fiyat endeksi, 2014 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,55 azalırken, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 5,31 arttı.

 Tarım üretici fiyat endeksi, 2014 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,55 azalırken, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 5,31, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 10,54 ve 12 aylık ortalamalara göre yüzde 7,88 artış gösterdi.

Aylık değişim, tarım ve avcılık ürünlerinde yüzde 0,41, ormancılık ürünlerinde yüzde 2,41 ve balıkçılıkta yüzde 3,98 azalış gerçekleşti.

En yüksek aylık artış canlı hayvanlar ve hayvansal ürünler ana grubunda oldu Bir önceki aya göre, tek yıllık bitkisel ürünlerde yüzde 0,11 ve çok yıllık bitkisel ürünlerde yüzde 3,99 azalış olurken, canlı hayvanlar ve hayvansal ürünler ana grubunda yüzde 2,20 artış gerçekleşti.

Alt tarım gruplarından sebzeler bir önceki aya göre yüzde 0,11 arttı Alt tarım gruplarından tahıllar, baklagiller ve yağlı tohumlar yüzde 0,01, canlı sığırlar ve işlenmemiş süt grubunda yüzde 2,76 artış olurken, yumuşak çekirdekli ve sert kabuklu meyveler grubunda yüzde 6,29 azalış gerçekleşti. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.