Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUTSO’dan Yeni Vizyon Proje
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUTSO’dan Yeni Vizyon Proje

Ekonomi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO)  kente yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kazandırmak üzere çalışmalara başladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim “Mevcut OSB’mizin son ilave alan ile birlikte toplamda 21500 dönüme ulaşması ve bundan sonraki süreçte genel teamüllere göre genişleyemeyecek olması, geçtiğimiz günlerde bakanlık tarafından onaylanan 4500 dönüm ilave alanda en fazla 200 parsel oluşturulabilmesi, yatırımcı başvurularının 450 adet olması yani parsel sayısının 2 katı kadar talep olması nedeniyle önümüzdeki 2 yıl içerisinde şehrimize Odamızın ismini taşıyan, ŞUTSO Organize Sanayi Bölgesi adında yeni bir OSB kazandırmak üzere çalışmalara başladık.” dedi.
Başkan Yetim “Şehrimizin yeni bir organize sanayi bölgesi ihtiyacını ortadır. 5174 Sayılı Odalar ve Borsalar Kanunu Madde.12 de Odalar; Yetkili bakanlıkça uygun görülen alanlarda sanayi siteleri, endüstri bölgeleri, organize sanayi bölgeleri, teknoloji geliştirme bölgeleri, teknoparklar ve teknoloji merkezleri kurar ve yönetir. Bu vesileyle; Odamızın asli görevlerinden bir tanesini yerine getiren, şehrin gündemini belirleyen ve ekonomik ve içtimai yapısına yön veren bir Ticaret ve Sanayi Odası olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.