Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUTSO "Torba Yasası" Brifingi verdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUTSO "Torba Yasası" Brifingi verdi

Ekonomi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Torba yasa ile ilgili üyeleri bilgilendirmek üzere, SGK Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar ve Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam'ın da katıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Kamuoyunda "Torba Yasa" olarak bilinen, 6111 sayılı "Bazı Kamu Alacaklarının Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Diğer Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı" hakkında üyelere ve davetlilere yeterli ve detaylı bilgi aktarılması için ŞUTSO toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’in açılış konuşmasının ardından SGK Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar Torba Yasa’nın SGK bölümü içerisindeki detay bilgileri paylaştığı bir sunum yaptı. Ardından Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam yasanın “Vergilendirme ve Vergi Cezaları” detaylarının bulunduğu bölüm ile ilgili bilgileri paylaştı.

 

Gerçekleşen toplantıya, SGK Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar ve Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, ŞUTSO Yön.Kur. üyeleri ve davetliler katıldı.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.