Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUTSO seçimleri sonuçladı, İşte detaylar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUTSO seçimleri sonuçladı, İşte detaylar

Ekonomi

ŞUTSO komite seçimleri tamamlandı, yönetim kuruluna meclis karar verecek.

Şanlıurfa’nın köklü kurumlarından olan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO)'nda meslek komitesi seçimleri tamamlandı. Ticaret Meslek Lisesi ve Vatan İlkokulu’nda yoğun bir katılıma gerçekleştirilen seçimlerde, oy kullanma yetkisine sahip 7 bin üyeden yaklaşık 5 bini oy kullandı. Seçimlerde, 29 meslek komitesinde 74 meclis üyesini belirlendi.

29 komiteden 2 grupta tek, 11grupta çift, 15 grupta ise 3 liste, en yüksek üye sayısının bulunduğu inşaat grubu olan 9. Grupta 5 liste yarıştı. Çevik kuvvet, yaşanan gerginliklere karşı önlem alırken sağlık ekipleri de hazır bulundu.

Başkan adayları E. Sabri Ertekin, meslek komitelerinden seçilerek ŞUTSO meclisine girdi. ŞUTSO Meclis Başkanı M.Sait Melik ise aday olduğu 22. grupta kaybederek ŞUTSO Meclis üyesi olamadı. Nihai sonuçlar seçim kurulunun onayının ardından açıklanacak.

Seçim sonuçları değerlendiren ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin odaya yakışan bir seçim gerçekleştirdiklerini söyledi. Üyelerin seçime yoğun ilgi gösterdiğini bunun da odanın geldiği noktayı gösterdiğini ifade eden Ertekin "Seçimlerin sonunda kazanan Şanlıurfa olur demiştik. Seçim sonuçlarının Şanlıurfa ve ŞUTSO'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.