Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUTB'İN YENİ BİNASI HİZMET GİRDİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUTB'İN YENİ BİNASI HİZMET GİRDİ

Ekonomi

Türkiye’deki Borsalar arasındaki önemini koruyan Şanlıurfa Ticaret Borsası, üyelerine yeni binasında hizmet vermeye başladı.


Üyelerine kaliteli hizmet sunmak için bütün imkanlarını seferber eden ve bu yöndeki çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Ticaret Borsası yaptırdığı 12 katlı yeni binasında üyelerine hizmet vermeye başladı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, amaçlarının Şanlıurfa’ya ve üyelerine kaliteli hizmet sunmak olduğunu kaydederek, yeni hizmet binasının tüm Şanlıurfa çiftçisine, tüccarına ve sanayicisine açık olduğunu aktardı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın işlem hacmi yönünden Türkiye’deki borsalar arasında ilk sıralarda yer aldığını belirten Başkan Kaya; " Yeni hizmet binamızda üyelerimize hizmet vermeye başladık. Son teknolojik sistemlerele donatılmış akıllı binamızın açılışını önümüzdeki günlerde İnşaat çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanmış olan Hububat Lisanslı ve Pamuk Lisanslı Depo Projelerimiz ile büyük bir katılımla gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Şanlıurfalı çiftçilerimiz, sanayicilerimiz ve tüccarlarımız istedikleri zaman toplantı salonlarımızı kullanabilirler. Zaten buradaki amacımız üyelerimize ve Şanlıurfamıza hizmet etmektir. Yeni hizmet binamızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.