Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUSKİ, Kendi Enerjisini Üretecek, yılda tam 48 milyon TL
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUSKİ, Kendi Enerjisini Üretecek, yılda tam 48 milyon TL

Ekonomi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Su Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü enerji giderlerini azaltıp cari giderlerini düşürmek amacıyla enerjisini, güneş enerjisinden elde edecek.


Şanlıurfa Su Kanalizasyon İdaresi Genel (ŞUSKİ) Müdürlüğü enerji giderlerini azaltıp cari giderlerini düşürmek amacıyla enerjisini, güneş enerjisinden elde edecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü,artan enerji giderlerini karşılamak için kendi enerjisini üretme kararı aldı.ŞUSKİ Genel Müdürü M.Emin Özçınar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"İçimizi ısıtacak güzel bir haberi Urfalı kardeşlerimle paylaşmak isterim.ŞUSKİ kendi enerjisini kendisi üretecek."ifadelerini kullandı.

Özçınar: "ŞUSKİ Genel Müdürlüğü olarak Kurulum yapılacak 37 MW GES için TEİAŞ’dan 09.09.2019 tarihli yazı ile Trafo merkezi uygunluk durumu teyit edilmiş, BŞB tarafından yer tahsisi yapılmış,fizibilite raporu hazırlanmış,5 dönümlük tapu tescili yapılmakta. Kaşmer dağındaki 830 dönümlük araziyi ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüze GES projesi için yer tahsisini yapan Başta Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e BŞB meclis üyelerimize ve imar komisyonuna Şehrim adına teşekkür ediyorum. Bu projelerin hayat bulmasında Ankara'da bizleri yanlız bırakmayan Bakanlıkları ve Genel müdürlükleri arayan , yol olan, yoldaş olan tüm Milletvekillerimize müteşekkirim.Bu projeye emek veren ,alın teri ve göz nuru döken ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzdeki çalışma arkadaşlarımı unutmadım .En büyük alkış sizlere. 1MW Akçakale ilçemizdeki GES hibe başvurusu E.Genel Müdürümüz Hamdi Us kardeşimin döneminde olmuştur. Bir teşekkürü Hamdi kardeşime." dedi.

Özçınar: "37 MW GES için 5 yıl ödemesiz 30 yıl geri ödemeli Uluslararası fonu kullanacağız. Bu projemiz bitiğinde Her ay Yaklaşık 4 milyon TL , yıllık 48 milyon TL gelirimiz olacaktır" diyerek Büyükşehir Belediyesinin yıllık elde edeceği geliri açıkladı. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.