Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suruçlu çiftçilere eğitim verildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suruçlu çiftçilere eğitim verildi

Ekonomi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çiftçiyi yerinde bilgilendirme ve yönlendirme eğitim programları çerçevesinde antepfıstığı yetiştiriciliği ve hastalık zararlılarla mücadele eğitimi verildi.

Suruç ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce 2015 yılının ilk köy bazlı çiftçiye yerinde bilgilendirme ve yönlendirme eğitim programları çerçevesinde Kırmit ve çevresi köy çiftçilerine özellikle antepfıstığı yetiştiriciliği ve hastalık zararlılarla mücadele eğitimi verildi.

Özellikle sulu şartlarda ürünün yetiştirilmesinin verimi büyük oranda artıracağı anlatılan programda konuşan İlçe Müdürü Mehmet Murat Yahlizade, “Yeni projelere güncel bilgilerin bu şekilde ilçemiz çiftçisine suyun gelmesiyle birlikte hızlı bir şekilde akışı devam edecektir. Çiftçilerimize ürün desteği yanında bilgi desteği de sağlanmış olacaktır. Yeter ki çiftçimiz istekli olsun. Bizler kurumumuz olarak onlar için varız dediler.” diye konuştu. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.