Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suruç Sulaması hazırlıkları başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suruç Sulaması hazırlıkları başladı

Ekonomi

Gap Tarımsal Eğitim ve Yayın Projesi kapsamında, Suruç Pompaj Sulama Suyu Projesiyle işletmeye açılacak 94 bin hektar alanda suyun işletme bakım ve yönetimi, etkin kullanımı ürün deseni ve yetiştirme teknikleri konularında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut başkanlığında yapılan toplantıya Gap Bölge Kalkınma idaresinden temsilciler, Devlet Su İşlerinden temsilciler, Tarım İl Müdürlüğü temsilcileri, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odasından temsilciler katıldı. Toplantıda Gap Tarımsal Eğitim ve Yayın Projesi (GAP-TEYAP) kapsamında sulamaya açılacak alanlarda tarımsal eğitim ve yayım hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına ve bu konuda hizmet veren başta çiftçi örgütleri olmak üzere kurum ve kuruluşların kapasitelerinin artırılması ön plana çıktı.

Suruç Pompaj Sulama Suyu projesi çalışmaları hakkında bilgi veren Devlet Su İşleri temsilcisi 17 kilometrelik tünel inşatının, 6 kilometresinin tamamlandığını Sağ ve Sol ana iletim kanallarının ihalelerinin yapıldığı ve çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.