Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUSKİ'ye Borcu Olanlara Müjde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUSKİ'ye Borcu Olanlara Müjde

Ekonomi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesine hizmet veren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü borcu olan abonelere yeniden yapılandırma imkanı sundu. Son başvuru ne zaman? ŞUSKİ'ye borcum var ne yapalım diyorsanız bu habere dikkat!

 

23/08/2016 tarih ve 29810 (Mükerrer) sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 Sayılı Kanun Genel Tebliğde ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne borcu olan aboneler için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılandırma cetveli çıkarıldı.

Bu kapsamda ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne borcu olan aboneler 31 Ekim 2016 mesai bitimine kadar ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Hizmet binası ve ŞUSKİ Vezneleri müracaat etmeleri veya Alo 153 Çağrı Merkezi aramaları yeterli olacaktır.

Abonelerin borçlarını yapılandırması takdirinde 36 ay 18 taksit imkanı da sağlanarak vatandaşların rahat bir şekilde borçlarını ödemesi sağlanacaktır.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.