Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
SGK Kayıt Dışını Önlemeye Ağırlık Veriyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SGK Kayıt Dışını Önlemeye Ağırlık Veriyor

Ekonomi

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurettin Nacar, Kayıt dışı istihdamla mücadele ve kayıtlı istihdamın teşviki farkındalığı artırma ve bilgilendirme kapsamında Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) ile bir araya geldi.


Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD)üyelerine SGK çalışmaları hakkında bilgi veren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurettin Nacar, "Amacımız toplumda Sosyal Güvenlik bilincini oluşturmak ve yaygınlaştırmak” dedi.

Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD)üyelerine, Kayıt dışı istihdamın Şanlıurfa’nın en önemli sorunlarından biri olduğunu söyleyen SGK Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar, kayıt dışı ile mücadele kapsamında denetimlerin aralıksız bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, “ il ve ilçelerimizde çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Kayıt dışını öne çıkartmak istiyoruz. Yaptığımız çalışmalarda 2008 yılından bu yana 5 bin kişiyi kayıt altına aldık.81 ilde kayıt dışı ile mücadele servisleri kuruldu. İlgili yasa gereği her ay bize tüm resmi kurumlar ve bazı özel kurumlar bize rapor veriyorlar. O kişileri arkadaşlarımız sorguluyor, hem kurumların tescili yoksa ortaya çıkıyor hem de sigortasız çalışanları tescil altına alıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 100 örgütlenmesi tamamlayan birkaç ilden birisiyiz. 4 tane Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü fiilen hizmet veriyor. İlçelerden vatandaşlarımız ile gelmeden bulundukları yerden hizmet alabiliyorlar. Şuanda bir yapılanma var"
dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.