Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-d0a21e58.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
SGK Başkanı Fatih Acar'dan Şanlıurfa'ya müjde VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SGK Başkanı Fatih Acar'dan Şanlıurfa'ya müjde VİDEO

Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar Şanlıurfalılara, Akçakale, Suruç, Bozova ve Ceylanpınarlılara müjde verdi.

Bir dizi temaslarda bulunmak ve SGK müfetişlerinin meslek içi seminerine katılmak için Şanlıurfa'ya gelen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, sitemize özel açıklamalarda bulundu.
Şanlıurfalıların sorunlarını daha rahat ulaştırması için ve yanlış varsa ihbar etmeleri için Alo 170 SGK İletişim Merkezini devreye çok kısa sürede koyacaklarını belirtten Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar; "Akçakale, Suruç, Bozova ve Ceylanpınar'a SGK hizmet binalarını yakında açıyoruz. Siverek ve Birecik'te ise SGK binalarımızı yeniliyoruz. Böylece ilçelerimizdeki vatadandaşlarımız sorunlarını rahat çözmek için hizmeti ayağa götürüyoruz" dedi.

Şimdiye kadar SGK müfetişlerinin meslek içi seminerlerinin ilk anadoluda yapıldığına dikkat çeken Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, 200 müfettiş El Ruha otelde eğitim gördüğünü belirtti.



Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, SGK ŞAnlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat Büyükfırat Restaurantta akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Haber: Ömer Aslan / www.balikligol.com

VİDEO



SGK başkanı fatih acar ile balikligol_com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.