Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'nın tarım potansiyeli masaya yatırıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın tarım potansiyeli masaya yatırıldı

Ekonomi

Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Rıza Öztürkmen ve beraberindekiler Şanlıurfa Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Yrd. Doç Ali Rıza Öztürkmen ve beraberindekiler, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulunarak, kentin tarım potansiyeli hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa’nın çok büyük bir tarım potansiyeline sahip olduğunu ve bunu değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ile tarım konusunda sürekli istişare yapmak gerektiğini aktaran Kaya, Şanlıurfa tarımının daha iyi bir yere gelmesi için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti. Kaya, aynı zamanda Ziraat Mühendisleri Odası’nın da tarımla ilgili her türlü çalışmada kendileriyle birlikte hareket ettiğini söyledi.

Kendilerini ağırladıkları için Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya teşekkür eden Öztürkmen ve beraberindekiler, Şanlıurfa tarımına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Kaya’ya plaket takdim etti.

Öztürkmen ve beraberindekileri, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Satış karşıladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.