Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'nın fuar sorununun çözümü görüşüldü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın fuar sorununun çözümü görüşüldü

Ekonomi

ŞUTSO, TÜMSİAD, Ticaret Borsası, Ziraat Odası ile ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık fuarı ile yapı inşaat fuarı yapılan tanıtım toplantısında Şanlıurfa'nın fuar sorunun çözüme kavuşturulması istendi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), TÜMSİAD, Ticaret Borsası, Ziraat Odası ile ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla, Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık fuarı ile yapı inşaat fuarının tanıtımı için yemekli toplantı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya katılan odalar ve STK’lar tarafından, Şanlıurfa’nın bir fuar alanına ihtiyacının olduğu dile getirilerek, fuar sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiği belirtildi.

Herkesin Şanlıurfa’daki gelişmeleri takip ettiğini söyleyen Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin “Bu gelişmeler bizler için yeterli değil. İnşallah hep birlikte bunları daha güzel yerlere taşıyacağız. Fuarlar bizler için çok önemli. Tarım potansiyeli herkes için malum ama daha da ileriye götürebilmemiz için hem üreticilerimizin gelişmelerden haberdar olması lazım hem de firmalarında gelip fuarda kendilerini tanıtması lazım. İnşallah bu fuarın geçmişlerinden daha da iyi olacağını bekliyoruz.” dedi.

Ticaret Odası ve MÜSİAD öncülüğünde düzenlenen toplantıya ŞUTSO, Ziraat Odası ve birçok STK katıldı. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.