Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞANLIURFA'DA MODERN MEZBAHANENİYİ HİZMETE GİRİYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞANLIURFA'DA MODERN MEZBAHANENİYİ HİZMETE GİRİYOR

Ekonomi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Yenice Mahallesinde yapımı tamamlan 9 Bin metrekare üzerine kurulu olan modern mezbahanayı hizmete açıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan modern mezbahada, sağlıklı ve güvenilir şekilde kesimhaneden çıkacak etler vatandaşların sofralarına ulaştırılması hedefleniyor.

Eyyübiye Bölgesinde bulunan Yenice hayvan pazarı yanında kurulan Büyükşehir Belediyesi Mezbahası günde 400 adet Küçükbaş ve 150 adet Büyükbaş hayvan kesimine olanak sağlayacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 9 Bin Metrekare üzerine hizmet verecek olan Mezbahada; soğuk hava depoları, Bakanlık tarafından görevlendirilen Veteriner hekimler, kasaplar ve et parçalama alanları ile vatandaşlara hijyenik şartlarda et kazanımını sağlayacak.

15 Ekim Perşembe günü saat 10.30'da Yenice Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Mezbahane'nin açılış törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Milletvekilleri ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Öte yandan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi modern mezbahanın açılış törenine tüm Şanlıurfalıları davet etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.