Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa’da kaç mali müşavir bulunuyor? İşte o sayı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa’da kaç mali müşavir bulunuyor? İşte o sayı

Ekonomi

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Halil Akman, “Bizim mali müşavir sayımız 513, bayan sayımızda çok iyi durumdadır. 67 bayan muhasebeci ve mali müşavir arkadaşımızda var. Bunlardan bazıları mesleği icra ediyor, bazıları ise icra etmiyor” dedi.

Şanlıurfa’da Muhasebe Haftası kapsamında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından özel bir otelde basın mensupları ile birlikte program düzenlendi.

Serbest muhasebeci mali müşavirlik ve yeminlik müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu, değer ve faydaya ilişkin farkındalığın artırılması amacıyla 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası kapsamında Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından program düzenlendi. Yapılan programa basın mensupları, muhasebeciler, mali müşavirler ve Yazar Mispah Hicri katıldı.

Şanlıurfa 513 civarında olmak üzere Türkiye genelinde 105 bin aşan serbest muhasebeci mali müşavir ve yeminli mali müşavirin bulunduğunu belirten Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Halil Akman, üreten, canlı ve dinamik bir Türkiye için hizmet verdiklerini kaydetti.

“BİLİYORSUNUZ Kİ BİZLER DEVLETİN BİRER PAYDAŞLARIYIZ”

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Halil Akman, devletin birer paydaşları olduklarını ifade ederek, “Malum 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası, bu hafta nedeniyle ilk günümüzü basınla ve meslektaşlarımızla yaptık. Her yıl olduğu gibi şehrimizin en büyük mülki amiri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin bizleri ziyaret etti. Mesleğin etkinliklerini ve mesleğin geleceğini paylaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bir televizyon programında mesleğimiz ile ilgili bir röportajımız olacak. Muhasebeciler ve Mali Müşavirler olarak en büyük sıkıntılarımızdan birisi de mesleğimizin malum biliyorsunuz ki bizler devletin birer paydaşlarıyız. Diğer kamu kuruluşları ve STK’lar gibi değiliz. Devlete vergi yükünü taşıyan en büyük kamu kuruluşlarından biriyiz, yani bir köprüyüz. Bu köprüyü ortadan kaldırırsanız iletişim olmaz. O yüzden ben buradan devlet yetkililerine sesleniyorum. Mesleğimize sahip çıkmaları için ben buradan bütün devlet yetkililerine sesleniyorum” dedi.

“BİZİM MALİ MÜŞAVİR SAYIMIZ 513, BAYAN SAYIMIZDA ÇOK İYİ DURUMDADIR”

Akman son olarak ise kentte kadın mali müşavir ve muhasebecilerin sayısında artış olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade ederek şöyle konuştu:

“Bizim mali müşavir sayımız 513, bayan sayımızda çok iyi durumdadır. 67 bayan muhasebeci ve mali müşavir arkadaşımızda var. Bunlardan bazıları mesleği icra ediyor, bazıları ise icra etmiyor. Bayan arkadaşlarımıza bu mesleğe sahip çıktıkları için de ayrıca onlara teşekkür ediyorum.” RUHA HABER AJANSI


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.