Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da ikinci el oto piyasası durgun
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da ikinci el oto piyasası durgun

Ekonomi

Oto galericiler esnafı, havaların sıcak olması ve tatil sezonun başlaması sebebiyle ikinci el satışlarının durma noktasına geldiğini söyledi.

Havaların sıcak olması ve yaz sezonun gelmesi ile birlikte işler durma noktasına geldi. Esnafların özellikle altın düşüşü yaşadıktan sonra işlerinin bu kadar durgun olduğunu ve işlerin böylesi devam etmesi halinde buradan geçimlerini sağlayan yaklaşık 350 oto galeri esnafının dükkânlarını satma noktasına geldiklerini söyledi.
Havaların sıcak olması sebebiyle insanlar galerilere gelmediğini belirten esnaf Eyüp Açıkyol, Bu yüzden önümüzü fazla iyi göremiyoruz.

 

İşlerin açılması yönünde beklentimiz var. Türkiye zor bir zamandan geçiyor. Altının ciddi anlamda değer kaybetmesi, doların yukarı çıkması, yastık altındaki yatırımların piyasaya girmemesi ekonomiyi ciddi anlam da etkiledi. Yaklaşık 350 oto galeri esnafı işler böyle devam ederse herkesin dükkânlarını satacağını ve Bu yaz sezonunda beklentilerinin olmadığını söyledi.

Şeyhmus AYDOĞDU / Gapgundemi


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.