Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa’da Dolunun Vurduğu Yerler Afet Bölgesi İlan Edilsin
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa’da Dolunun Vurduğu Yerler Afet Bölgesi İlan Edilsin

Ekonomi

Şanlıurfa’da 2 gündür etkili olan yağışların yer yer dolu yağışına dönüşmesi ekili alanlarda büyük hasara neden olurken Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, dolu yağışından etkilenen yerlerin afet bölgesi ilan edilmesini istedi.

Şanlıurfa’da Çiftçilerin artık ayakta duracak halinin kalmadığını dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, doğlu yağışının vurduğu bölgelerde oluşan büyük hasar nedeniyle hükümet tarafından acilen bu bölgelerde hasar tespit çalışması yapılarak afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini söyledi.
Şanlıurfa’daki çiftçilerin Mayıs ayının ilk günlerinde yine bu şekilde bir dolu yağışıyla karşılaştıklarını belirten Milletvekili Aydınlık, ‘tarım sigortası olsun ya da olmasın çiftçimize destek verilmelidir, kamu bankalarına ve Tarım Kredi Kooperatifleri’ne olan borçları faizsiz ertelenmelidir.’ Yeniden tarım yapabilecek noktaya gelmeleri için her türlü destek verilmelidir. 
Bu süreçte bir kez daha gördük ki her şeyden önemlisi sağlık; ama sağlıklı kalabilmek için de insanların beslenmesi gerekiyor. Bunun için de üretim zincirimizin en önemli halkası olan çiftçimizin güçlü olması gerekiyor” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.