Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da Tarım Fuarı Kapılarını Açıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Tarım Fuarı Kapılarını Açıyor

Ekonomi

Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan “Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı” yarın açılıyor. Şanlıurfa Valiliği ve SGK binalarının arkasında bulunan Cumhuriyet Meydanında bulunan fuar, ziyaretçilere kapılarını açıyor.

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş tarafından açılışı yapılacak olan “Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı” 3- 6 Mart 2016 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

 Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük tarım fuarı Pazar günü akşama kadar ziyaretçilere açık olacak. Fuarın açılışı ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş tarafından yapılacak. 

Valilik ve SGK binalarının arkasında bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan fuarın resmi açılışı yarın saat 14:00’da gerçekleştirilecek. Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 3- 6 Mart tarihlerinde 10:00 – 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.