Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa’da Bin 596 Kişilik İŞKUR için 42 Bin kişi başvurdu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa’da Bin 596 Kişilik İŞKUR için 42 Bin kişi başvurdu

Ekonomi

Şanlıurfa’da Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, belediyelerde 6 ay süreyle çalıştırılacak bin 596 kişilik iş için 42 bin kişi başvuruda bulundu. İşe alınacak kişilerin isimleri, noter huzurunda kura çekimiyle belirlenecek. Belirlenen kişiler ilgili kurumlarda çalışmaya başlayacak.

Şanlıurfa’da İŞKUR üzerinden Toplum Yararına (TYP) Valilik,Aile ve Sosyal Hizmetler müdürlüğü ve Belediyelerde görevlendirilecek bin 596 kişilik kontenjan için 42 bin başvuru yapıldı.

Şanlıurfa’da Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri, Valilik ve Aile Sosyal Hizmetler, Orman İşletme Müdürlüğü ve Harran üniversitesi bünyesinde 6 ay boyunca toplum yararına (TYP) görevlendirilecek temizlik ve güvenlik personel başvuruları geçtiğimiz Cuma günü sona ermişti.İŞKUR’dan edinilen bilgilere göre toplam Bin 596 kişilik kontenjan için 42 Bin kişi başvurdu. Noter huzurunda çekilecek kura sonucunda işe alınacak kişiler valilik,Aile ve sosyal hizmetler müdürlüğü, Orman müdürlüğü,Harran üniversitesi ve Belediyelerde proje kapsamında Bin 596 kişi alınacağını duyurmuştu ancak Şanlıurfa’da Bin 596 kişilik kontenjan için 42 bin başvuru yapıldı.

Bugünden itibaren İlçe Belediyelerinde görev yapacak kişiler, başvurdukları ilçelerde noter huzurunda kura sonucunda belirlenecek. Kurada isimleri çıkanlar en geç 20 Mayıs’ta işbaşı yapacak.(Ruha Haber Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.