Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da 25 bin kişi istihdam edilecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da 25 bin kişi istihdam edilecek

Ekonomi

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunarak, 3. Organize Sanayi Bölgesinde süren çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İlk olarak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne geçen Vali İzzettin Küçük, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Yakın zamanda yer tahsisine başlanan 3. Organize Sanayi Bölgesi için özellikle seçim sonrası taleplerin daha da arttığını kaydeden Vali Küçük, 120 civarında firmanın yer istediğini belirtti.

2. Organize Sanayi Bölgesinde yer kalmadığını belirten Vali Küçük, “Yer tahsisine ve alt yapıya hızla başlayacağız. Kısa zamanda da buranın da dolacağına, yeni yerde yaklaşık 25 bin kişinin istihdam edileceğine inanıyorum. İstihdam bizim en önemli konumuz, çünkü genç bir nüfusumuz var ve bu nüfusun muhakkak iş sahibi edilmesi lazım. Organize Sanayi Bölgelerimiz de bu hususta bizim en büyük kapımız olacak” dedi.

Yer tahsisi için yapılan başvurular ve alt yapı çalışmaları hakkında Organize Sanayi Bölge Müdürü Oktay Yaşar’dan bilgi alan Vali Küçük daha sonra 3. Bölgenin inşa edileceği alana geçerek çalışmaları yerinde inceledi. (Ramazan Casuk-İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.