Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa fuar alanı projesinde sona gelindi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa fuar alanı projesinde sona gelindi

Ekonomi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ilimize kazandırılması planlanan fuar alanı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Aralarında ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin’in de bulunduğu Fuar Alanı Komisyonu Üyeleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Sekreter Abdülkadir Açar ve Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar ile Fuar Alanının vaziyet planı hakkında istişarede bulunmak üzere bir toplantı gerçekleştirdi. Vaziyet planının incelendiği toplantıda Tüyap Fuarcılık Grup Müdürü Bülent Gürsel de çeşitli fuar alanı ve vaziyet planı örneklerinin yer aldığı detaylı bir sunum yaptı. Geçtiğimiz ocak ayında protokolü imzalanan, entegre ve modüler olarak tasarlanması ve genişlemeye müsait bir yapıda olması öngörülen fuar alanının yer tahsisi konusundaki pürüzler giderilmesinin ardından proje çalışmaları başlatılacak.

Geçekleşen istişare toplantısında ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin’in yanı sıra, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat İmamoğlu, Cumali Güneş, Meclis Üyeleri Ali Çiçek, Ekrem Tüysüz, Selçuk Karakuş, Mehmet Günak, M. Fatih Us ile Genel Sekreter Faruk Yaşar, Mimar Murat Tepe, Yapı Proje Koordinatörü Hakan Şen hazır bulundu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.