Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Ticaret Odası (ŞUTSO) seçime gidiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Ticaret Odası (ŞUTSO) seçime gidiyor

Ekonomi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği organ seçimleri, 30 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) 29 meslek komitesi ve 80 meclis üyelerinin belirleneceği organ seçimleri, 30 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ticaret Odası (ŞUTSO9 üyeleri 30 Ekim 2022 Pazar günü sandık başına gidecek. Seçimde, toplam 29 meslek komitesinde yer alacak meclis ve meslek komitesi üyeleri belirlenecek. ŞUTSO Organ Seçimleri 15 Temmuz Şehitleri Orta Okulu ile Hatice Gelener İlk Okulu’nda 09:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacak.
Oy kullanma 30 Ekim 2022'de saat, 09:00 - 17:00 saatleri arasında Haliliye’de bulunan 15 Temmuz Şehitleri Orta Okulu ile Hatice Gelener İlk Okulu’nda organ seçimlerimizi gerçekleştirilecek. Seçim ile ilgili tüm detayları www.sutso.org.tr adresinden öğrenilebilecek.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.