Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa İçin Çalışıyoruz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa İçin Çalışıyoruz

Ekonomi

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfa’nın kalkınması için çalıştıklarını söyledi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya; Ak Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı’nın faaliyetleri çerçevesinde kendilerini ziyaret eden İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve beraberindekilere Borsa’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kaya, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve beraberindekilere teşekkür etti. Borsanın çalışmaları hakkında bilgi veren Kaya, Şanlıurfa’nın gelişebilmesi ve kalkınması için çalıştıklarını söyledi. Borsa olarak birçok projelerinin olduğunu kaydeden Kaya, bu çerçevede Milletvekilleri ve Ak Parti İl Başkanı ile sürekli istişare ettiklerini belirtti. Çalışmaları birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Kaya; “ilimizin gelişebilmesi için milletvekillerimiz ve değerli il başkanımızla sürekli görüş alışverişinde bulunuyoruz. Sayın valimiz de çalışmalarımız da bizi yalnız bırakmıyor. Birlik ve beraberlikten rahmet doğar. Çalışmalarımızda bizi destekledikleri için Sayın Bakanımız Faruk Çelik, Sayın Valimiz Celalettin Güvenç’e vekillerimize ve sayın il başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emin Demirkol, Yönetim Kurulu üyeleri; Süleyman Hışmanoğlu, Ömer Avcı, Hacı Yaygın ve Metin Çadırcı ile birlikte Şanlıurfa Ticaret Borsası’nı ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise kendilerini ağırladıkları için Başkan Kaya’ya teşekkür etti. Ak Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı’nın faaliyetleri çerçevesinde STK’ları ziyaret ettiklerini aktaran Eğilmez; “Şanlıurfa için çalışıyoruz. Borsa Başkanımız bize projeleri hakkında bilgiler verdi.”dedi.

Ak Parti İl Yönetimini; Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri karşıladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.