Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da AB Standartlarında Tarımsal Üretim masya yatırıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da AB Standartlarında Tarımsal Üretim masya yatırıldı

Ekonomi

AB Standartlarında Tarımsal Üretim Ve Ticari Uygulamalar Etkinliği Gerçekleşti


Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) AB Bilgi Merkezi organizasyonuyla “AB Standartlarında Tarımsal Üretim ve Ticari Uygulamalar” etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinliğe, Harran Üniversitesinden Dr. Öğr.Üyesi Fethiye Özberk, Dr. Öğr.Üyesi Ebru Sakar, TKDK Proje Başvuru Birim Amiri Uzman Elif Sevindik konuşmacı olarak katıldı.
Etkinlikte; Dr. Öğr. Üyesi Fethiye Özberk; 'Avrupa Birliği Sürecinin Tarım ve Kırsal Kalkınma Alanlarına Katkıları, AB Ortak Tarım Politikası ve Tarım ve Kırsal Kalkınma konusunda AB Programlarının Hibe Proje Deneyimleri, Kısaca Proje Döngüsü yaklaşımı (PCM ) tanıtımları, Dr. Öğr.Üyesi Ebru Sakar, AB standartlarında zeytinyağı üretiminde kalite kriterleri, TKDK Proje Başvuru Birim Amiri Uzman Elif Sevindik de AB standartlarındaki tarımsal üretime TKDK desteği, TKDK proje başvuru şartları, tarımsal üretimin AB standartlarına getirebilmenin Türkiye’ ye ticari getirileri ile ilgili detaylar paylaştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.