Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Saman fiyatları düştü ama müşteri yok
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Saman fiyatları düştü ama müşteri yok

Ekonomi

Muş'ta saman satan köylü, fiyatların ucuz olmasına rağmen kapılarını çalan müşteri olmadığını belirtiyor.

Muş’ta bereketli bir tarım ve hayvancılık yılı geçiren köylü, bolca saman stoku yaparken fiyatların ucuz olmasına rağmen müşteri bulamadıklarını söylüyor.

Her yıl bu mevsimde nerdeyse karaborsa olan samanın bu yıl müşterisi olmadığını belirten saman satıcısı İsmail Sosan, köylünün saman biçerken birçok masrafının olduğunu ancak şuan müşteri bulamadıklarını söyledi.

Bu yıl samanın çok ucuz olduğunu ifade eden Sosan, “Saman, geçen yıla kıyasla neredeyse yarı fiyata indi. Geçen yıl kapımızda 250-300 TL’den sattığımız samanı, bu yıl müşterinin kapısına kendimiz boşaltmamıza rağmen o fiyata veremiyoruz. Köylü bizden masraflarına karşılık samanını almamızı istemesine rağmen müşteri bulamadığımız için alamıyoruz. Bu durumda sonucun ne olacağını bilemiyoruz.”dedi.

Fiyat düşüşlerini, bu yıl samanın çok olmasına bağlayan Sosan, ileriki zamanlarda samanı iyi bir fiyatla satmayı umduklarını söyledi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.