Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Plaza Cam Temizliği
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Plaza Cam Temizliği

Ekonomi

Plaza adı verilen iş yerleri, gün içerinde birçok insanı misafir etmektedir.

Plaza adı verilen iş yerleri, gün içerinde birçok insanı misafir etmektedir. Bu nedenle kısa zamanda hızlıca kirlenmektedir. Bu nedenle günümüzde hizmetine olan ilgi oldukça artmış durumdadır. Bu hizmet verilirken asansörlü özel sistemler kullanılmaktadır. Bu sayede tüm iş sağlığı ve güvenliği önlemleri alınmış olunmaktadır. Ortalama olarak bu hizmet 1 ile 6 saat kadar sürmektedir. Hizmet süresi tamamen plazanın büyüklüğü ile doğru orantılıdır.

Plaza Cam Temizliği Nasıl Yapılır?

Bu hizmetin yapılması iki kısma ayrılmaktadır. Bu kısımlar iç ve dış cam temizlikleridir. İlk olarak iç taraftan plaza cam temizliği yapılır. Bu aşama da plazanın her katında ki camlar titizlikle özel sıvı hijyen ürünleri ile temizlenir. Sonrasında ise özel sistemler kullanılarak dış temizlik gerçekleştirilir. Bu aşama yağmur izlerinin camlarda oluşmaması için özel koruyucu sıvılar kullanılmaktadır. Bu sayede temizlenen camların kullanım süresi oldukça uzun olmaktadır.

Plaza Cam Temizliği Fiyatları

Günümüzde en pahalı temizlik hizmetlerden birisi de plaza cam temizliği hizmetidir. Bu hizmetin fiyatları ise bazı etkenlere bağlı olarak değişmektedir. Bu etkenlerden en önemlisi ise cam boyutudur. Plazaların temizlenecek olan cam boyutu ne kadar fazla ise hizmetin fiyatları da o oranda yüksek olmaktadır.

Öte yandan bu temizlik; haftalık, aylık ve yıllık olarak 3 farklı zaman diliminde yapılmaktadır. Aylık ve haftalık plaza camı temizliklerinin fiyatları yıllık temizliğe oranla daha pahalı olmaktadır. Ayrıca haftalık temizlik planın alınması durumunda ek indirimlerde yapılmaktadır. sayfasında beklentinizi karşılayan bir hizmet alabilirsiniz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.