Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/y765-edbfb754.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Piazza AVM'den duyarlılık VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Piazza AVM'den duyarlılık VİDEO

Ekonomi

Piazza AVM düzenleyeceği defileyi uyarımız üzerine Şanlıurfa'nın kültür ve geleneğine uygun düzenleyerek Şanlıurfalıların duyarlılığına duyarlı olduğunu gösterdi.

 

2014 moda trendleri Şebnem Schaefer ve bir kaç mankenin katılımıyla Göbeklitepe’nin gizemi defilesi düzenledi.

Piazza AVM tarafından bir hafta önce Şanlıurfa billboardlarda Şebnem Schaefer, bir grup mankenle gerçekleştireceği Göbeklitepe’nin gizemi defilenin ardından buz pistinde özel bir gösteri de sunacaktı.

Ancak, Peygamberler kentinde düzenlenecek olan defilenin peygamberlerin kentine yakışmayacağı ve duyarlı vatandaşları inciteceğini ifade eden tepkiler geldi.

Sitemizde yayınlanan haber (OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ) ve Yazarımız H. İbrahim Geylan'ın yazısı (YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ) üzerine Piazza AVM duarlı davranarak defileyi Urfa yöresel kıyafetlerle düzenledi.

Şanlıurfa'nın yöresel kıyafetleri ile düzenlenen defileye ilgi olurken, Şebnem Schaefer ve bir grup manken daha önce hazırlanmış Çiğköfteyi tadına baktı ardından AVM için hazırlanmış pastayı kestiler.

Bazı vatandaşlar; "Peygamblerler şehrinde hassas davranan Piazza AVM'ye teşekkür ediyoruz" diyerek duarlı davranan mağaza yöneticilerini tebrik ettiler.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.