Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Perakende satış hacmi bir önceki aya göre yüzde 1,0 arttı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Perakende satış hacmi bir önceki aya göre yüzde 1,0 arttı

Ekonomi

Perakende satış hacmi Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1,0 oranında arttı. Aynı ayda, gıda, içecek ve tütün satışları yüzde 1,0 artış gösterdi.

HABER MRK - Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sabit fiyatlarla perakende satış hacmi 2014 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1,0 oranında arttı. Aynı ayda; gıda, içecek ve tütün satışları yüzde 1,0, gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) yüzde 1,1, otomotiv yakıtı satışları ise yüzde 0,9 arttı.

Bilgisayar, kitap ve iletişim aygıtları satışları bir önceki aya göre yüzde 1,5 arttı. Elektrikli eşya ve mobilya satışları yüzde 4,2, tekstil, giyim ve ayakkabı satışları yüzde 1,9 artarken, tıbbi ürünler ve kozmetik satışları yüzde 7,5 azaldı.

Perakende satış hacmi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,1 arttı Takvim etkilerinden arındırılmış sabit fiyatlarla perakende satış hacmi 2014 yılı Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,1 oranında arttı. Aynı ayda, gıda, içecek ve tütün satışları yüzde 2,0, gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) yüzde 4,6, otomotiv yakıtı satışları ise yüzde 5,4 arttı.

Bilgisayar, kitap ve iletişim aygıtları satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 3,4 artarken, elektrikli eşya ve mobilya satışları yüzde 4,1 azaldı.

Perakende ciro bir önceki aya göre yüzde 1,6 arttı Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış cari fiyatlarla perakende ciro 2014 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1,6 oranında arttı. Aynı ayda; gıda, içecek ve tütün satışları yüzde 2,9, gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) yüzde 1,5, otomotiv yakıtı satışları ise yüzde 0,3 arttı.  (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.