Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Naksan Holding’e neden operasyon yapıldı?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Naksan Holding’e neden operasyon yapıldı?

Ekonomi

Gaziantep'te ‘Paralel Yapı’ soruşturması kapsamında Naksan Holding’e yönelik başlatılan baskınlar devam ediyor. Bu günkü baskınlarda da bir kişi gözaltına alındı. Gaziantep'te Naksan Holding’e yönelik başlatılan baskınlar nedeni ise 'Paralel Yapı'ya maddi destek sağladıkları iddia edildi


'Paralel Yapı' baskınları devam ediyor

Gaziantep'te 'Paralel Yapı'ya maddi destek sağladıkları iddia edilen Naksan Holding ve şirketlerine yönelik dün başlatılan baskınlar bu günde devam etti. Baskınlar kapsamında bu gün şirkete bağlı bir halı fabrikası, inşaat firması ile Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’nun evinde arama yapıldı.

Öğle saatlerinde Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilk olarak şirkete bağlı olan Royal Halı’nın 1’inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikanın yönetim binasında arama yaptı. Yapılan aramalar hala devam ediyor.

Ekipler daha sonra Fatih Mahallesi Ali Nadi Ünler Bulvarı üzerinde bulunan bir gayrimenkul yatırımın ofis binasında arama yaptı. Burada yapılan aramada çok sayıda evrak, ve bilgisayara incelenmek üzere polis tarafından el konuldu. Şirket yöneticisi olduğu belirtilen bir kişi ise gözaltına alındı.

Buradan Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’nun Fatih Mahallesi’nde bulunan evine baskın yapan polis, burada yaklaşık 45 dakika süren bir arama yaptı. Evde yapılan arama esnada Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu eve geldi. Yapılan aramada bazı evrak ve dokümanlara el konulurken, her hangi bir gözaltı olmadı.

Royal Halı’nın 1’inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikanın yönetim binasında yapılan aramalar hala devam ederken, gözaltına alınan şahısın ifadesi alınmak üzere, Gaziantep Emniyet Müdürülüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.