Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Para Meselesi Tartışılıyor! Dereyi görmeden paçaları sıvayan 7'li masada ekonomik kriz!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Para Meselesi Tartışılıyor! Dereyi görmeden paçaları sıvayan 7'li masada ekonomik kriz!

Ekonomi

Henüz iktidar olmadan koltuğ savaşına girişen yedili masada şimdi de ekonomi bakanlığı için tartışma başladı. Dereyi görmeden paçaları sıvayan 7'li masada ekonomik kriz şimdiden başgösterdi.

Ülkeyi yedi cumhurbaşkanı yardımcısı ile yönetme kararı alan 7'li Masa’nın ortakları arasında bu defa da ekonomi yönetiminin hangi partide kalacağı konusunda tartışma başladı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde seçimi kazanmaları hâlinde ekonominin başına İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz’ın geçeceğini açıklamıştı. İyi Parti sözcüsü Kürşad Zorlu da “Hükûmetin dağılımında en güçlü pozisyonu elde etmek istiyoruz. Bu anlamda ekonominin yönetimini de biz almak istiyoruz” diyerek, ekonomi yönetimini ellerinde bulundurmak istediklerine bir kez daha vurgu yaptı.

BAKANLIK İÇİN ADAY OLMADILAR
CHP ve DEVA cephesinde de ekonomi yönetiminin kendilerine kalması için adeta taktik savaşı veriliyor. DEVA Partisinde ekonomiyle ilgili bakanlıklardan en az birinin kendilerine verilmesine kesin gözüyle bakılıyor. CHP’de ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomi kurmaylarından Selin Sayek Böke ve Bülent Kuşoğlu adaylık başvurusu yapmamış, kulislerde seçimi kazanmaları durumunda, ekonomi yönetiminde görev almak istedikleri belirtilmişti.


KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.