Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Pamuk Şanlıurfa’da tartışılacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Pamuk Şanlıurfa’da tartışılacak

Ekonomi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Şanlıurfa Valiliği ve Harran Üniversitesi’nin ortaklaşa hazırladığı Pamuk Tarımının Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı Şanlıurfa’da yapılacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Şanlıurfa Valiliği ve Harran Üniversitesi’nin ortaklaşa hazırladığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Ulusal Pamuk Konseyi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomi Bakanlığı, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın destek verdiği Pamuk Tarımının Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek.



Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Mehmet Ali Çullu oturum Başkanlığını yapacağı çalıştaya; Sanko Holdin Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Güçlü Dokuma Tekstil San. Tic. Ltd. Şti adına Ziya Güçlü, Kahraman Maraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Osman Çopur, Ulusal Pamuk Konseyi’nden Prof. Dr. Ünal Evcim, Ekonomi Bakanlığı’ndan Mehmet Cömert, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan (BÜGEM) Ümit Bayram Kutlu, Önder Çiftçi Derneği Başkanı M. Sait Melik panelist olarak katılım gösterecek. Pamuk Tarımının Sorunları ve Çözüm Önerilerinin konuşulacağı çalıştay 21 Ocak 2012 tarihinde saat 09.30’da Şanlıurfa El Ruha Oteli’nde gerçekleştirilecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.