Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Pamuğun geleceği Şanlıurfa'da konuşulacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Pamuğun geleceği Şanlıurfa'da konuşulacak

Ekonomi

Türkiye’de ve GAP Bölgesi’nde pamuk üretiminin geleceği, üretimdeki sorunlar ve çözüm önerileri Şanlıurfa’da konuşulacak.

Türkiye’de ve GAP Bölgesi’nde pamuk üretimin geleceği, sorunları ve çözüm önerileri, Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek olan “Türkiye’de Pamuk Üretiminin Geleceği” konulu 2. Ulusal Pamuk Zirvesi’nde tartışılacak.

Ulusal Pamuk Konseyi tarafından düzenlenen Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nün destek verdiği Ulusal Pamuk Zirvesi 17 Mart 2012 tarihinde saat 09:00’da Şanlıurfa Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek. Pamuk üretimindeki sorunların konuşulacağı 2. Ulusal Pamuk Zirvesi Prof. Dr. Ediz Ulusoy’un konuşmaları ile başlayacak. Programa konuşmacı olarak katılacak olan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya; Şanlıurfa Özelinde GAP Bölgesi Pamuk sorunlarını anlatacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.