Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
OSB'de Fabrikaları Dolaşan Vali Erin Yatırımcıları Tebrik Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

OSB'de Fabrikaları Dolaşan Vali Erin Yatırımcıları Tebrik Etti

Ekonomi

Şanlıurfa'da istihdama önemli katkıları olan Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları dolaşan Vali Abdullah Erin, işadamlarının talep ve beklentilerini dinleyerek yaptıkları yatırımdan dolayı tebrik etti.

Vali Erin Fabrikaları Ziyaret Etti
Şanlıurfa’da sanayinin gelişmesi adına önemli projelerin hayata geçmesini sağlayan ve yatırımcılara her zaman destek olan Vali Abdullah Erin, bugünkü mesaisinin önemli bir bölümünü Organize Sanayi Bölgesinde faaliyete giren fabrikaları ziyarete ayırdı.

Yakın zamanda üretime başlayan ve kent için önemli bir istihdam sağlayan fabrikaları ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Vali Erin, çalışanlarla da sohbet ederek hayırlı işler diledi.

Şanlıurfa’da yatırım yapmanın büyük avantajları olduğunu ve yatırım için Şanlıurfa’ya gelenlere her türlü desteği sağladıklarını belirten Vali Erin, işadamlarının talep ve beklentilerini dinleyerek yaptıkları yatırımdan dolayı tebrik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.