Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
OSB'de Fabrikalarda İŞKUR'lu işçi hilesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

OSB'de Fabrikalarda İŞKUR'lu işçi hilesi

Ekonomi

Şanlıurfa'da İŞKUR tarafından desteklenen işçilerin çalıştıran Fabrikaların İŞKUR desteği sona erdiğinde o işçilerin işten çıkarıldığı iddia edildi.

Şanlıurfa’da Organize Sanayi Bölgesi’nde İŞKUR üzerinden 6 boyunca çalıştırılan işçilerin işverenler tarafından tekrardan çıkarıldığı iddia edildi. Ortaya çıkan duruma işçiler ve vatandaşlar tepki gösterdi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınan işçiler, OSB’deki fabrikatörler tarafından mağdur mu ediliyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde birçok fabrika, İŞKUR üzerinden çalıştırdıkları işçileri sürelerinin tamamlanmasının ardından işten çıkarıldıkları iddia edildi. İddiaya göre, işverenler işçiler üzerinden yararlandıkları İŞKUR desteklerinden sürenin tamamlanmasının ardından işçilerin görevine son veriyor. Oluşan bu tablonun ardından işçiler, mağdur duruma düşüyor.

FABRİKALAR, MERCEK ALTINA ALINMALI !

Tepkilerini ortaya koyan vatandaşlar,”Devletin imkânlarından yararlanırken iyi, işleri bitince işçileri kapıya koymaları hiç vicdani ve ahlaki değil. Devlet, zaten bu destekleri istihdama destek için veriyor, ama işverenlerimiz devletteki destekler kesildiği gibi bizleri de kapı dışarı ediyor. Bu yola başvuran fabrikaların iyice mercek altına alınmalı.”ifadelerine yer verdi.
(Ruha Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Xemgin 6 Yıl Önce

Bu şekilde tespit edilen varsa ceza kesilmeli destekler geri alınmalı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.