Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ortak Amacımız Yeni İstihdam Alanı Üretmek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ortak Amacımız Yeni İstihdam Alanı Üretmek

Ekonomi

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Boru Fabrikasında İncelemelerde bulundu. Fabrika Genel Müdürü İlyas Erdoğan tarafından karşılanan Vali Güvenç, fabrikayı gezip çalışanlarla birlikte yemek yedi.


Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan Boru Fabrikasına geçen Vali Güvenç, fabrikanın üretim tesislerini gezen Güvenç Genel Müdürü İlyas Erdoğan’dan çalışmalar hakkından bilgi aldı. 120 kişinin istihdam edildiği fabrikada 2500-5000-10000 N/m² rijitlik sınıflarında, 32 atm basınca kadar Sürekli Elyaf Sarma Tekniği ile üretilen boruları inceleyen Güvenç işçilerle sohbet etti. Laboratuvar hakkında da bilgi alan Vali Güvenç, tesislerdeki incelemesinin bir açıklama yaptı. Boru fabrikasını gezerek, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldıklarını söyleyen Vali Güvenç, “120 kişinin ekmek yediği bir fabrika. İhracat yapıyor, özellikle Irak ve diğer ülkelere burası sanayi adına değerlendirilebilecek bir bölge. Tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. İnşallah gelecekte ikinci üretim hattını kurarlarsa 100 kişi daha istihdam olur. Hepimizin ortak amacı yeni istihdam alanı ihtiyacını üretmek, katma değer sağlayan ürünlerin üretimini sağlamak. Ben şirket sahiplerini fabrika müdürümüzü tüm çalışanları içtenlikle kutluyorum ” dedi.
Fabrika Genel Müdürü İlyas Erdoğan ise “Sayın Valimize fabrikamızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Fabrikadan çıkışında işçilerle hatıra fotoğrafı çektiren, Vali Güvenç’e, Suruç Kaymakamı Fatih Akbulut, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu da eşlik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.