Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Organik Tarım kitabı yeniden basılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Organik Tarım kitabı yeniden basılıyor

Ekonomi

Türkiye’nin yazılı ilk organik tarım bilgi kaynağı olarak 2002 yılında İzmir’de yayımlanan Organik Tarım adlı kitap, Şanlıurfa’da güncellenerek yeniden basılıyor.





Organik tarım konusunda üniversite öğrencilerinden, üreticilere kadar ihtiyaç duyan herkesin en önemli başvuru kaynağı olan Organik Tarım kitabı, 2002 yılında Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO), Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla çıkarılmıştı.

Aradan geçen on yıllık süreçte hayata geçen yasal uygulamalar, organik üretim konusunda dünyada ve Türkiye’de elde edilen çok önemli bilgilerin de bu kitapta yer alması gerektiği düşüncesiyle yola çıkan GAP Organik Tarımsal Üretim ve Tüketim Derneği (GAP OTÜTDER) yöneticileri, kitabın güncellenerek basımı için çalışmalarını tamamladı.

Organik Tarım kitabının yeni baskısı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın (GAP BKİ) katkılarıyla gerçekleştirilecek. GAP OTÜTDER ve ETO tarafından yayına hazırlanan kitap, 2011 Kasım ayında organik tarımla ilgili tüm kesimlere ulaştırılacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.