Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Öğrencilere verilecek yemeğin ihalesi yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Öğrencilere verilecek yemeğin ihalesi yapıldı

Ekonomi

Taşımalı ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrencilere verilmek üzere yapılan yemek ihalesi Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Polislerin güvenlik önlemi aldığı ihale saat 09.00’da başladı. İhale saatine kadar komisyona 3 firma, zarf içinde teklif verdi. İlk olarak teklif veren firmaların zarf kontrolü yapıldıktan sonra detaylı incelemeye geçildi.

 

Toplam 5960 öğrenciye verilmek üzere yapılan yemek ihalesinin yaklaşık maliyeti KDV dahil 2.524.061.31 kuruştur. Yapılan ihale sonrası en düşük teklifi ise 2.165.685.20 kuruş ile ilgili firma vermiş olup inceleme aşamasındadır.

 

İhale Komisyon Başkanı ve Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Yavuz yaptığı açıklamada “Amacımız taşımalı ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere daha temiz, daha sağlıklı ve zamanında yemek yedirmektir. Bunun için tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz.”dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.