Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Numarasını taşıyanlara müjde!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Numarasını taşıyanlara müjde!

Ekonomi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), cep telefonu abonelerinin numarasını değiştirmeden operatör değiştirmelerinin yolunu açmıştı.

İletişim üst kurumu, şimdi de eski operatörlerinde konuşma ücreti kalan abonelerin kalan hesabını tahsil etmesini de kapsayan bir dizi karar aldı. Ön ödemeli (faturasız) abonelerin lehine değerlendirilen kararlar 1 Ekimden itibaren yürürlüğe girdi.

Karara göre, numarasını başka bir operatöre taşıyan ya da iptal eden ön ödemeli abone, hattında kalan konuşma ücretini eski abonesinden 3 ay içinde isteyebilecek. Operatör de 15 gün içinde ödeme yapacak. Örneğin hattına 60 liralık konuşma süresi ekleyen abone, bu sürenin 25 liralık kısmını kullandı ve ardından da numarasını başka bir operatöre taşıdı.

Bu durumda eski hattında (operatörde) 35 liralık konuşma süresi kalıyordu. Yeni düzenleme kalan 35 dakika, abonenin 3 aylık süre içinde talep etmesi halinde, 15 gün içinde aboneye eski operatörü tarafından ödenecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.